Yoga med Henriette Tybjerg

Dato: 19-21 april 2024 + 20-22 september 2024

Henriette Tybjerg tekst om yoga-weekend...Mørket indbyder til indadvendthed, fordybelse og indre ro. Siden vinterhalvåret 2021 har vi holdt dark sky retreats forår og efterår på et ganske særligt stille sted, der som et af de få er certificeret med dark sky faciliteter og har de helt perfekte rammer for vores retreat.

I denne weekend er der mulighed for at genoplade batteriet med masser af fordybende, meditativ yoga med meditation både inde og ude, hvis vi er heldige under stjernerne i stille naturskønne omgivelser.
Vi lærer om teknikker til at træne og stilne sindet. I løbet af retreatet er der stilhed/mauna 2 timer lørdag eftermiddag og inden yoga både morgen og eftermiddag. På sådan et stille retreat oplever flere, at støjen forsvinder og vores naturlige tilstand af indre ro og glæde vender tilbage...

​Tiendegården på Møn er rammerne på et stille retreat er vigtige, hvor vi her på den gamle slægtsgård midt på Møn er omgivet af natur og er langt væk fra naboer, byens lys og støj - ideelt til formålet!

Workshoppen lørdag formiddag handler om filosofien bag yoga med gennemgang af yogaens 8 trin suppleret med information og lidt eventyr om Plejaderne og andre stjernebilleder, så vi er bedre forberedt på aftenens meditation.

Indkvartering: Vælg mellem enkeltværelse eller delt værelse med en anden person.

Adresse: Tiendegaarden, Sønderbyvej 29, 4791 Borre

Måltider: Morgenmaden består af en ganske særlig yogigrød med lækre toppings, mens frokosten stilles frem med bl.a. rugbrød og hummus praktisk som madkurv og til at tage med på udflugt. Middagen består af dhal/fyldig suppe, så der er plads til meditation og dark sky workshop bagefter.

Inklusive priserne

 • Fuld forplejning

 • The, kaffe og frugt/snacks

 • Indkvartering på Tiendegården

 • Åbent køkken

Eksklusiv i priserne:

 • Transport til og fra Møn

 • Leje af sengelinned/håndklæde - kr. 100,- (eller du kan selv medbringe)

 • Drikkevarer udover vand, kaffe og the

 • Transport til Møn

Tiendegaarden ligger 10 km fra klinten på Møn et par km fra Borre, øens næststørste by. Med det offentlige tager man toget til Vordingborg og med bus videre til Stege og Borre. Tit finder vi dog ud af at følges...

Betaling: Beløb for kurset på a conto 1.800,00 kr. skal betales ved booking, når du har modtaget bekræftelse om plads på de dage, du ønsker.  Betalingslink tilsendes.

Restbeløb betales på MobilePay en måned inden kursusstart. Manglende beløb er:

 • v/ Enkeltværelse: 1.375,00 kr.

 • v/ Delt dobbeltværelse: 975,00 kr.  pr. person.

 • Ved booking kan tilkøbes sengelinned/håndklæde for 75 kr, du kan også selv medbringe eller bestille ved ankomst.

Maden: Prisen for åbent køkken 24/7 og fuld kost er 250,00 kr. i døgnet (i alt 500,00 kr.)

Afbestillingsbetingelser: Ved afmelding op til 4 uger før kursets start tilbagebetales depositum. Ved afmelding senere er det betalte beløb tabt (undtagen beløb til mad som refunderes)

Image

Foto:

VisitSydsjælland
Image
Image
Image

fotosus2022 250

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr

✦ Sønderbyvej 29, 4791 Borre.
✦ Telefon/SMS: 55812126

✦ Email: info@tiendegaarden.dk

 

✦ KONTAKTFORMULAR  

✦ SPØRGSMÅL & SVAR 

✦ PAYMENT FORMULAR

✦ CVR DK72925912