Getaway & Yoga

Miniferier & Gavekort

Image

Yoga-Ophold

Tiendegaarden benyttes af flere yoga-undervisere i løbet af året. Læs mere om de enkelte kurser samt tilmeld dig undervisning og bestil værelse mm her. Tiendegaarden benyttes af flere yoga-undervisere i løbet af året. Læs mere om de enkelte kurser samt tilmeld dig undervisning og bestil værelse mm her.

Image

Har du fået et gavekort?

Vi har gennem mange år samarbejdet med GoDream, og vi kan kun sige, at det er nemt og enkelt, hvis du følger vejledningen på gavekortet. Vær opmærksom på, at du skal kontakte GoDream, hvis du har spørgsmål til gavekortet. Vi kan ikke ombooke, forlænge eller ændre dit gavekort fra GoDream.

Image

Solnedgang og Stjerner

Nyd stjernehimlen, freden og den storslåede natur på Møn. Et skønt romantisk ophold for to giver rig mulighed for at opleve naturen og skrue op for både hyggen og romantikken langt fra byens lys og larm. I overnatter i dobbeltværelse med eget bad. Ved ankomst finder I en anretning i køleskabet og en flaske vin.

Image

Camøno Ophold

Vi tilbyder tre modeller for Camøno-ophold. Book et Camøno-Standard og få et dobbelt-/enkeltværelse med adgang til fælles bad/toilet. Camøno-Modern er med eget bad/toilet på værelset, mens Camøno-Duo er en af vores mini-suiter, hvor du har en lille stue, soverum, dit eget bad/toilet samt egen indgang og te-køkken.

Image

Kærestetid

Invitér kæresten eller ægtefællen til et par dejlige dage på ø-ferie på Møn. Bestil en overnatning på den gamle slægtsgård Tiendegaarden, der i dag danner rammen om et moderne Bed and Breakfast. Vælg mellem værelser med fælles bad, eget bad/toilet eller måske en mini-suite?

Image

Dark Sky Møn Ophold

Med en Dark Sky-overnatning på Tiendegaarden kan du nu opleve nattehimlen, som du aldrig har set den før. Langt fra byens lys, bliver natten mørk og stjernerne får lov at lyse op. En enestående oplevelse. Tag afsted med en, du holder af, og oplev den kulsorte nattehimmel over Møn.

Image

Bestil et gavekort eller værdibevis

Vil du gerne give et ophold på Tiendegaarden i gave? Skriv en mail til os med besked om beløbsstørrelse, så fremsender vi et værdibevis pr. mail. Modtager booker selv det ønskede ophold på vores hjemmeside. Beløbet på værdibeviset fraktrækkes bookingen.

fotosus2022 250

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr

✦ Sønderbyvej 29, 4791 Borre.
✦ Telefon/SMS: 55812126

✦ Email: info@tiendegaarden.dk

 

✦ KONTAKTFORMULAR  

✦ SPØRGSMÅL & SVAR 

✦ PAYMENT FORMULAR

✦ CVR DK72925912