Gruppe

Komsammen eller kursus

Leder I efter et sted at samle familien? Eller er I en større gruppe, der leder efter lokaler til at afholde et kursus? Det er muligt at leje hele Tiendegaarden eller blot vores Østfløj til rolige sammenkomster og kurser. Vi skruer et tilbud sammen efter jeres behov.

Image
Image

Overnat på enkelt- eller dobbeltværelser

Vi tilbyder enkelt- eller dobbeltværelser samt mini-suiter med 3-4 sengepladser og eget te-køkken. Næsten alle værelser har eget bad, og ellers deles et badeværelse af maksimalt to værelser.

Faciliteter

 

Ønsker du at leje Tiendegaardens lokaler og værelser til eksempelvis yogakurser, kreative workshops eller jeres næste familietræf?

Det er muligt at leje hele gården inklusiv opholdsrum og værelser - eller blot dele af den. Vi skruer et tilbud sammen, som det nu passer med jeres deltagerantal og måden, I ønsker at overnatte på.

Fællesrum
Vi har flere hyggelige lokaler med plads til 10-25 personer. Afhold undervisning, små konferencer eller familietræf, mens I nyder den skønne udsigt over de omkringliggende marker og bakkelandskabet nær Møns Klint. Her er god plads, højt til loftet og store vinduer med godt lysindfald samt masser af fred og ro.

WIFI
Der er gratis WiFi tilgængeligt på hele gården.

Området
Naturen omkring gården er velegnet til walk & talks. Flere Camønoruter er lette at tilgå herfra, og stranden ligger blot tre kilometer væk.

Forplejning
I vores fællesrum og mini-suiter er der te-køkkener, hvor der kan brygges kaffe/te. Øvrig forplejning kan bestilles som catering, og leveres lige til døren.

Bryllupper og store fester
Det er ikke muligt at holde bryllupper eller andre store fester, der varer til de sene timer.

 

Image
Image
Image
Image

fotosus2022 250

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr

✦ Sønderbyvej 29, 4791 Borre.
✦ Telefon/SMS: 55812126

✦ Email: info@tiendegaarden.dk

 

✦ KONTAKTFORMULAR  

✦ SPØRGSMÅL & SVAR 

✦ PAYMENT FORMULAR

✦ CVR DK72925912